Trerom BV

Builty OPtions!!! TMP!

Werk wat bij je past

Ben jij een gemotiveerde vakman die binnen de bouwsector voor diverse projecten ingezet wil in (heel) Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk? Wij zoeken samen met jou naar de juiste plek en niveau.

TREROM groep B.V. kent een strenge selectie welke kennis en ervaring bij jou zoekt. Wij willen tenslotte de juiste persoon inzetten. En voor jou is de juiste werkplek afgestemd op kennis en kunde, pure winst. Werken op de juiste plek en niveau zorgt ervoor dat alle partijen er de vruchten van plukken.
Wij vinden dat het personeel naast ervaring en kennis ook betrouwbaar, deskundig en zorgvuldig moeten zijn. Ze werken straks namens TREROM groep B.V. voor de klant en dan willen wij dat we aan onze, maar vooral aan de kwaliteitsnormen van de klant moeten voldoen. Daarom selecteren we deze vakmensen met de grootst mogelijke zorg.
Of de kwaliteitsnormen gehaald worden? Dit nemen we met een vaste frequentie met de klant door en indien nodig kan er adequaat op ingehaakt worden.

Loont de moeite

Bij TREROM groep B.V. staat tegenover de kwaliteit die wij van je vragen ook een goed loon We zorgen er ook voor dat je op de juiste werkplek en niveau komt te werken. We zorgen voor persoonlijke aandacht en begeleiding als je op een project gezet zult worden. Er zijn diverse mogelijkheden om je te zetten op korte- of langlopende projecten, klein- of grootschalige projecten en in binnen- of buitenland. De juiste plek is er altijd bij.

Betrouwbaar en verzekerd

TREROM groep B.V. vraagt niet alleen betrouwbaarheid van jouw zijde maar wij bieden je ook een stabiel loon en gunstige voorwaarden. We zorgen er onder andere ook voor dat de verzekeringen voor binnen- en buitenland goed geregeld zijn.
Met het E101/A1 formulier kunnen we aantonen dat je in Nederland verzekerd bent voor bijvoorbeeld AOW, kinderbijslag en werkloosheid. Alle landen van de Europese Unie gebruiken het E101/A1 formulier. Elk land heeft het formulier in zijn eigen taal. Het E101 formulier wordt vanaf mei 2010 geleidelijk vervangen door het formulier A1. Hiermee laat TREROM groep B.V. zien dat wij ook over de grens de juiste plek onder gunstige voorwaarden voor je verzorgen.

Aan de slag

Neem direct contact op voor een afspraak met TREROM groep B.V. om de mogelijkheden door te nemen. Je kunt dit telefonisch met ons doornemen en/of een afspraak maken. Je kunt ook je gegevens invoeren in het formulier wat je hier rechts aantreft. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Werknemers – Als ZZP´er aan de slag

Je kunt bij TREROM B.V. ook als zelfstandige zonder personeel (ZZP´er) aan de slag. Via TREROM B.V. kun je profiteren van diverse voordelen. TREROM groep B.V. kan de volgende zaken voor je uit handen nemen:

  • Bemiddelen bij een nieuwe opdracht.
  • Administratie rond de opdracht verzorgen.
  • Verzorgen van de accommodatie.

De tarieven (fiscaal aftrekbaar) voor onze bemiddeling zijn afhankelijk van de af te nemen diensten. Neem contact met ons op wat jouw mogelijkheden zijn. Je hebt de volgende zaken nodig om aan de slag te kunnen:

  • Geldig legitimatie bewijs.
  • Aansprakelijkheidsverzekering.
  • BTW nummer.
  • Een geldige VAR verklaring met de juiste omschrijving van de werkzaamheden.
  • Voldoen aan alle zelfstandige criteria zoals meerdere opdrachtgevers.
  • Referenties waar we contact mee kunnen opnemen.
  • Diploma´s en certificaten.

Interesse of je wilt meer informatie? Neem direct contact op met TREROM groep B.V. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Tel 0611.380.221.