Trerom BV

Builty OPtions!!! TMP!

Kozijnen en Deuren

Ben je op zoek naar nieuwe kozijnen en deuren voor je woning of bedrijfspand? Bij Trerom B.V. bieden wij hoogwaardige kozijnen en deuren op maat aan, in verschillende materialen en stijlen. Wij beschikken tevens over een online prijsopgave tool, hiermee ziet u direct welke prijs wij hanteren zonder dat u uw gegevens hoeft in te vullen. 

Online Prijsopgave Tool

Onze online prijsopgave tool geeft u direct een prijsopgave zonder dat u uw gegevens moet invullen. 
(Huidige levertijd: 3-4 weken)

Waarom Trerom?

Bij Trerom B.V. vinden wij het belangrijk om kozijnen en deuren van de hoogste kwaliteit te leveren. Daarom werken wij uitsluitend met materialen van gerenommeerde merken en bieden wij garantie op al onze producten en werkzaamheden.

Daarnaast beschikken wij over een ruime ervaring op het gebied van kozijnen en deuren en kunnen wij je adviseren over de beste oplossingen voor jouw specifieke situatie. 

Voordelen van Trerom B.V.

  • Hoogwaardige kwaliteit van materialen en werkzaamheden
  • Garantie op al onze producten en werkzaamheden
  • Advies op maat door ervaren specialisten
  • Verschillende materialen en stijlen om uit te kiezen
  • Levertijd: 3-4 weken
Catalogus

Download onze catalogus

Bent u op zoek naar kozijnen en deuren om uw huis een nieuwe uitstraling te geven? Of bent u bezig met een renovatieproject en wilt u uw oude kozijnen en deuren vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze catalogus biedt een breed scala aan kozijnen en deuren, in verschillende materialen, kleuren en stijlen. Of u nu op zoek bent naar moderne aluminium of traditionele houten kozijnen, wij hebben het allemaal. Onze deuren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, aluminium en kunststof, en in verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Met zoveel keuze is er altijd een kozijn of deur die perfect past bij uw huis en uw persoonlijke smaak.

Download onze catalogus hier!

Catalogus

Onze Keurmerken

Aanvragen?

Contact Formulier

Wil je graag meer informatie over onze services of wil je direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en een plan op maat te maken.