Trerom BV

Builty OPtions!!! TMP!

WeLkom bij Trerom B.V.
WeLkom bij Trerom B.V.
WeLkom bij Trerom B.V.

Over ons

Welkom bij TREROM B.V., is dé aannemer in Amsterdam dat zich specialiseert in diverse werkzaamheden op het gebied van bouw, renovatie en onderhoud. Onze vakspecialisten zijn ervaren en deskundig op het gebied van verbouwingen en renovaties, elektra installatie, timmer- en schilderwerk, loodgieter- en dakwerk, installatie en onderhoud en tegel- en stukadoorswerk. Bij TREROM B.V. kunt u terecht voor zowel individuele vakspecialisten als complete projectteams.

signature signature
25 + Jaar

Professionele ervaring

35 + Collega's

In ons team

250 + Projecten

Succesvol afgerond

Trerom B.V.

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden omvatten een breed scala aan bouw- en renovatiediensten. Zo kunnen wij u helpen met de verbouwing van uw woning of bedrijfspand, van de eerste ontwerpfase tot en met de oplevering. Ook voor renovaties van oude gebouwen kunt u bij ons terecht. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw pand weer helemaal up-to-date is, met behoud van de authentieke uitstraling.

Naast verbouwingen en renovaties zijn wij ook gespecialiseerd in elektra installaties. Of u nu een compleet nieuwe installatie nodig heeft of uw huidige installatie wilt laten uitbreiden of renoveren, bij TREROM dé aannemer in Amsterdam bent u aan het juiste adres. Onze ervaren elektriciens zorgen voor een veilige en betrouwbare installatie die voldoet aan alle geldende normen.

Trerom B.V.

Timmer en schilder werkzaamheden

Timmer- en schilderwerk behoren eveneens tot onze specialiteiten. Onze vakmensen kunnen u helpen met alle soorten timmerwerk, van het maken van kozijnen en deuren tot complete interieurafwerking. Ook voor schilderwerk kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand, zowel binnen als buiten.

Loodgieter en dakwerkzaamheden

Loodgieter- en dakwerkzaamheden behoren ook tot onze dienstverlening. Onze ervaren loodgieters kunnen u helpen met alle soorten loodgieterswerk, van het installeren van een nieuwe cv-ketel tot het aanleggen van riolering. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in dakwerkzaamheden. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuw dak of het repareren van een lekkage, wij zorgen voor een professionele oplossing.

 

Installatie en onderhoud werkzaamheden

Installatie en onderhoud zijn ook belangrijke werkzaamheden waarbij wij u van dienst kunnen zijn. Wij installeren bijvoorbeeld complete badkamers en keukens en verzorgen het onderhoud van uw installaties en apparatuur.

Tegel en Stukadoors werkzaamheden

Tot slot zijn wij gespecialiseerd in tegel- en stukadoorswerk. Onze vakmensen zorgen voor een professionele afwerking van uw wanden en vloeren, met oog voor detail en kwaliteit. Neem contact met ons op voor vragen.