Trerom BV

Builty OPtions!!! TMP!

Alle soorten verbouwingen

Bij ons kun je terecht voor diverse soorten verbouwingen, van het plaatsen van een aanbouw tot het uitvoeren van schilderwerk. Ons professionele team van vakmensen staat voor je klaar om jouw verbouwingsplannen te realiseren.

Of het nu gaat om een kleine renovatie of een grote verbouwing, bij Trerom B.V. ben je aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van verbouwingen en kunnen je voorzien van deskundig advies en begeleiding gedurende het hele proces.

 

Elektra en timmerwerk

Elektra installatie Als het gaat om het installeren of vernieuwen van elektra in je woning, is het belangrijk om te kiezen voor een professionele partij die je kan adviseren over de juiste oplossingen en de veiligheid van de installatie. Onze ervaren elektriciens zorgen ervoor dat de installatie voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften en dat je verzekerd bent van een betrouwbare en efficiënte stroomvoorziening.

Timmer- en schilderwerk Wij hebben een eigen timmerwerkplaats en kunnen daardoor maatwerk leveren voor jouw verbouwingsproject. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe deur of het maken van een complete kastenwand, onze vakmensen zorgen ervoor dat het geheel voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Ook voor schilderwerk kun je bij ons terecht, of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk. Wij zorgen voor een strakke afwerking en een duurzaam resultaat.

 

Voor elke klus een specialist!

Loodgieter- en dakwerk Bij verbouwingen is het vaak nodig om ook het dak of de loodgieterinstallatie aan te pakken. Onze specialisten hebben ruime ervaring op dit gebied en kunnen je adviseren over de beste oplossingen voor jouw woning. Of het nu gaat om het vervangen van dakpannen of het aanleggen van een nieuwe leiding, wij zorgen voor een vakkundige uitvoering van de werkzaamheden.

Installatie en onderhoud Ook voor installatie en onderhoud van bijvoorbeeld verwarmingssystemen of ventilatie kun je bij ons terecht. Wij leveren hoogwaardige systemen en zorgen voor een vakkundige installatie en onderhoud. Zo ben je verzekerd van een comfortabele en veilige leefomgeving.

Tegel- en stukadoorswerk Bij het verbouwen van een woning komt vaak ook tegel- en stukadoorswerk kijken. Onze vakmensen hebben ruime ervaring op dit gebied en zorgen voor een strakke afwerking van jouw muren en vloeren. Of het nu gaat om een complete badkamerrenovatie of het stucen van een enkele muur, wij zorgen voor een perfect resultaat.

Plaatsen van aanbouw/opbouw Wil je meer leefruimte creëren in je woning? Dan is het plaatsen van een aanbouw of opbouw een goede optie. Ons team

Vragen / Opmerkingen?

Contact Formulier

Heeft u vragen over onze isolatie-oplossingen of wil je meer informatie over onze kozijnen en deuren? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. Ons team van experts staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen. Alvast bedankt voor je interesse in Trerom BV!”