Werkgevers

De juiste persoon staat voor u klaar

TREROM groep B.V. is voor u de juiste partner als u voor uw projecten personeel nodig heeft. Dankzij de vele jaren ervaring en strenge selectie weet TREROM groep B.V. welke kennis en ervaring u zoekt. En staat de juiste persoon al voor u klaar.

Wij vinden dat het personeel naast ervaring en kennis ook betrouwbaar, deskundig en zorgvuldig moeten zijn. Ze werken straks namens uw bedrijf of project en dan begrijpen wij dat ze niet alleen onze, maar vooral aan uw kwaliteitsnormen moeten voldoen. Daarom selecteren wij deze vakmensen met de grootst mogelijke zorg.
Of de kwaliteitsnormen gehaald worden? Dit willen wij graag met een vaste frequentie met u doornemen en indien nodig kan er adequaat op ingehaakt worden.

Klein tot groot / kort tot lang

Bespreek met TREROM groep B.V. uw kleine en grote projecten voor het binnen- en buitenland. We kijken samen naar het project of situatie en zorgen ervoor dat uw kleine tot grote en korte tot langlopende projecten gestart kunnen worden. Wij zorgen voor de juiste mensen.

Internationale Detachering E101/A1

TREROM groep B.V. heeft op zeer korte termijn altijd genoeg vakbekwame mensen beschikbaar, specifiek voor al uw projecten in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Met het E101/A1 formulier kunnen wij aantonen dat onze mensen in Nederland verzekerd zijn voor bijvoorbeeld AOW, kinderbijslag en werkloosheid. Alle landen van de Europese Unie gebruiken het formulier E101/A1. Elk land heeft het formulier in zijn eigen taal. Het formulier E101 wordt in 2010 geleidelijk vervangen door het formulier A1. Hiermee laat TREROM groep B.V. zien dat wij ook over de grens de juiste partner zijn.

Aan de slag

Neem contact op voor een afspraak met TREROM groep B.V. om uw wensen door te nemen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt kunt u dit telefonisch met ons doornemen en/of een afspraak maken.

Tel 0611.380.221.